Mijn hypotheek

Beste klant,

Het is helaas niet meer mogelijk om als nieuwe klant een hypotheek bij BNP Paribas PF aan te vragen. Hebt u al een hypotheek bij BNP Paribas PF? Dan kan uw hypotheek nog wel gewoon aangepast worden.

BNP Paribas PF maakt onderdeel uit van een van ’s werelds sterkste financiële dienstverleners, de BNP Paribas Groep. Tussen 2003 en 2012 heeft de Nederlandse vestiging van BNP Paribas PF hypotheken verstrekt aan meer dan 50.000 huishoudens in Nederland.

Als gevolg van aangescherpte wet- en regelgeving (Basel III) en de verslechterde kapitaalmarktomstandigheden heeft de BNP Paribas Groep besloten om per 1 januari 2012 geen nieuwe hypotheken meer in Nederland te verstrekken. Maar BNP Paribas PF blijft de bestaande hypotheken wel gewoon beheren. Het beheer van deze hypotheken vindt plaats op basis van de Gedragscode voor Hypothecair Financiers, die u van onze website kunt downloaden en vanaf de website van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB).

In dit gedeelte van de website vindt u meer informatie over:

  • Hoe u uw hypotheek kunt aanpassen en/of verhogen;
  • Rente, renteherziening en bouwdepot
  • Wat te doen in geval van verhuizen, overlijden, echtscheiding of betalingsachterstand?

Dit gedeelte van de website is géén vertaling van de algemene hypotheekvoorwaarden, die bij uw hypotheek horen. De algemene leningvoorwaarden maken onderdeel uit van de hypotheekovereenkomst en bevatten de belangrijkste afspraken en basisvoorwaarden van uw hypotheek.

U hebt onze leningvoorwaarden bij uw hypotheekofferte ontvangen; de meest recente versie kunt u downloaden vanaf onze website. U kunt oudere versies van de leningvoorwaarden bij ons opvragen via uw hypotheekadviseur of via het contactformulier op onze website. Als informatie uit deze brochure afwijkt van de informatie uit de leningvoorwaarden, dan zijn de algemene leningvoorwaarden altijd leidend.

Mocht u naar aanleiding van de geboden informatie vragen hebben, kunt u zich wenden tot uw hypotheekadviseur.

Met vriendelijke groet,

BNP Paribas PF B.V.