Geld lenen

 

Wat kost geld lenen?

Geld lenen kost geld. Hoeveel precies? Wat een lening kost hangt onder andere af van de hoofdsom, looptijd en de rente. Bereken hier zelf wat het je kost door je gegevens in te vullen. Bereken wat geld lenen kost

Wat kost geld lenen na mijn 60ste?

Geld lenen op latere leeftijd is vaak lastig terwijl de huidige groep ouderen juist actiever, gezonder en welvarender is. BNP Paribas Personal Finance ziet de oudere doelgroep als zeer betrouwbare en verantwoorde leners en heeft wél een oplossing voor deze groep. Hoeveel dat dan precies kost? Wat een lening kost hangt onder andere af van de hoofdsom, looptijd en de rente. Bereken hier zelf wat het je kost door je gegevens in te vullen. Bereken wat geld lenen kost na je 60ste

Hoeveel geld kan ik lenen?

Ben je benieuwd hoeveel geld je kan lenen? Welk bedrag je kan lenen hangt onder andere af van je inkomen en of je een woonhuis of huurhuis hebt. Bereken hier zelf het bedrag door je gegevens in te vullen. Bereken hoeveel geld ik kan lenen.

Hoeveel geld kan ik lenen na mijn 60ste?

Ben je benieuwd hoeveel geld je kan lenen na je 60ste? Welk bedrag je kan lenen hangt onder andere af van je (pensioen)inkomen en of je een woonhuis of huurhuis hebt. Bereken hier zelf het bedrag door je gegevens in te vullen. Bereken hoeveel geld ik kan lenen na mijn 60ste.

Wat voor leningen zijn er?

Als particulier heeft u grofweg twee manieren om geld te lenen. Zo is er het doorlopend krediet en de persoonlijke lening. BNP Paribas Personal Finance kiest bewust voor een persoonlijke lening en niet voor een doorlopend krediet. Het voordeel van een persoonlijke lening is dat je niet eindeloos met aflossen bezig bent. Je hebt vanaf de start van de lening zekerheid over wat geld lenen kost, wanneer je klaar bent met afbetalen, het is goedkoper en verstandiger.

Wij bieden drie verschillende persoonlijke leningen aan

Lening voor een verbouwing

Investeren in je koopwoning? Heb je wat extra geld nodig voor een nieuwe keuken of extra apparatuur of witgoed? Of wil je verbouwen met bijvoorbeeld een serre of dakkapel? De Persoonlijkste Basis Lening, de Persoonlijkste Lening en de Persoonlijkste Sr. Lening zijn het antwoord van BNP Paribas Personal Finance - marktleider op het gebied van particuliere leningen in Europa - op wat de Nederlander wil. Bereken hoeveel je kunt lenenOf hoeveel je kunt lenen na je 60ste.

Lening voor verduurzaming van je woning

Investeren in verduurzaming van je koopwoning? Het is verstandig een duurzame investering te doen in zonnepanelen op je koopwoning of je huis te verduurzamen met isolatie of een warmtepomp zodat je van het gas af kan. De Persoonlijkste Basis Lening, de Persoonlijkste Lening en de Persoonlijkste Sr. Lening zijn het antwoord van BNP Paribas Personal Finance - marktleider op het gebied van particuliere leningen in Europa - op wat de Nederlander wil. Bereken hoeveel je kunt lenenOf hoeveel je kunt lenen na je 60ste.

Lening voor een auto

Extra financiële ruimte nodig om een voertuig aan te schaffen? Bijvoorbeeld een kortlopende lening om een nieuwe of tweedehands auto of motor mee te kopen. De Persoonlijkste Basis Lening, de Persoonlijkste Lening en de Persoonlijkste Sr. Lening zijn het antwoord van BNP Paribas Personal Finance - marktleider op het gebied van particuliere leningen in Europa - op wat de Nederlander wil. Bereken hoeveel je kunt lenenOf hoeveel je kunt lenen na je 60ste.

Lening voor een keuken

Toe aan een nieuwe keuken of apparatuur in de keuken zoals een magnetron, stoomoven, koelkast of inductiekookplaat? Met de Persoonlijkste Basis Lening, de Persoonlijkste Lening of de Persoonlijkste Sr. Lening van BNP Paribas Personal Finance krijg je financiële ruimte om je keuken te verbouwen of vervangen. Bereken hoeveel je kunt lenenOf hoeveel je kunt lenen na je 60ste.

Lening voor een badkamer

Wil je de badkamer verbouwen of vervangen? De kosten voor een nieuwe badkamer of uitbreiding met een stoomcabine of bubbeldbad kun je betalen met een persoonlijke lening. Met de Persoonlijkste Basis Lening, de Persoonlijkste Lening of de Persoonlijkste Sr. Lening van BNP Paribas Personal Finance krijg je financiële ruimte om je badkamer te verbouwen of vervangen. Bereken hoeveel je kunt lenenOf hoeveel je kunt lenen na je 60ste.

Lening voor een vakantie

Eindelijk die verre reis maken? Een wereldreis of vliegvakantie ver weg kun je betalen met een persoonlijke lening. Met de Persoonlijkste Basis Lening, de Persoonlijkste Lening of de Persoonlijkste Sr. Lening van BNP Paribas Personal Finance krijg je financiële ruimte om je droomreis te maken. Bereken hoeveel je kunt lenenOf hoeveel je kunt lenen na je 60ste.

Lening voor een camper

Op zoek naar de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt? Ook een camper financier je voordelig met de Persoonlijkste Basis Lening, de Persoonlijkste Lening of de Persoonlijkste Sr. Lening van BNP Paribas Personal Finance. Bereken hoeveel je kunt lenenOf hoeveel je kunt lenen na je 60ste

Lening voor woningaanpassingen

Wil je in je vertrouwde huis blijven, maar zijn daarvoor aanpassingen nodig?  Een traplift bijvoorbeeld, of een inloopdouche. Of je wilt een slaapkamer verplaatsen. Alles bij elkaar misschien een flinke investering. De Persoonlijkste Sr. Lening is het antwoord van BNP Paribas Personal Finance - marktleider op het gebied van particuliere leningen in Europa - op wat de Nederlander wil. Bereken hoeveel je kunt lenen na je 60ste.

Lees hier alles over de Persoonlijkste Basis Lening

Lees hier alles over de Persoonlijkste Lening

Lees hier alles over de Persoonlijkste Sr. Lening