Particulieren

Jouw auto voor een vast laag maandbedrag! 
Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Dat is een grote uitgave. Heb je het bedrag daarvoor niet meteen tot je beschikking? Of wil je liever per maand betalen voor je aankoop? Dan is Huurkoop van BNP Paribas Personal Finance een prima oplossing. Je kunt als je wil een aanbetaling doen op je nieuwe auto. Het bedrag dat overblijft leen je tegen een aantrekkelijke rente en betaal je in vaste maandelijkse termijnen terug. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Bij Huurkoop is het bovendien mogelijk om slim gebruik te maken van de toekomstige inruilwaarde van je auto. Door je lening af te stemmen op je gebruiksduur en de restwaarde van de auto kun je een je maandlasten laag houden. Je doet dit door een slottermijn op te nemen in je lening.

Voordelen

  • Aantrekkelijke rente 
  • Het rentepercentage staat vast voor de gehele looptijd van de lening
  • Vaste maandelijkse betalingen
  • Looptijd naar keuze 
  • Een aanbetaling is optioneel 
  • Met én zonder slottermijn 
  • Verantwoord lenen: je weet vooraf precies waar je aan toe bent

Hoe werkt het? 
Je leent het bedrag dat je nodig hebt voor de aanschaf van je auto. De lening kent een vaste rente en een vaste looptijd. Je betaalt je lening in vaste maandtermijnen terug. De hoogte van het maandbedrag wordt berekend op basis van de prijs van je auto, je (eventuele) aanbetaling, de looptijd, de rente en een eventuele slottermijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Aan het einde van het contract is de auto definitief van jou, er vanuit gaande dat alle termijnen zijn betaald.

Hoe werkt een slottermijn?
Door middel van een slottermijn maak je slim gebruik van de toekomstige inruilwaarde van je auto. De slottermijn is een vooraf vastgesteld restbedrag dat aan het einde van het contract nog openstaat. Tijdens de looptijd van het contract betaal jij over die slottermijn alleen rente, maar geen aflossing. Dat scheelt aanzienlijk in de maandlasten. Aan het eind van de looptijd van de lening los je dan de slottermijn in een keer af, bijvoorbeeld met de inruilwaarde van je auto. De slottermijn wordt behoudend vastgesteld, zodat er bij het inruilen van je auto doorgaans geld overblijft. Dit bedrag kan als aanbetaling gebruikt worden voor een volgende auto.

Contact
Heb je vragen over jouw financiering? Of ben je ergens niet tevreden over? Neem dan contact met ons op. 

Heb je vragen over een financieringsaanvraag of heb je interesse in een van onze producten? Neem dan contact op met je dealer.