Zakelijk

De zakelijke oplossing op maat
Voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wil hebben, bieden we Financial Lease. Je wordt direct economisch eigenaar van de auto, waardoor je de auto op de balans kunt plaatsen. De afschrijving en de rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. De rente en het maandbedrag liggen voor de hele looptijd vast. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Je maandbedrag, de looptijd en de eventuele slottermijn bepalen we samen. Jouw bedrijf is anders dan andere. Daarom kun je bij BNP Paribas Personal Finance kiezen uit verschillende flexibele mogelijkheden, afhankelijk van jouw wensen en behoeften

Voordelen:

  • Eén vast laag maandbedrag
  • Looptijd naar keuze
  • Direct economisch eigenaar
  • Jouw financiële middelen blijven beschikbaar om te ondernemen
  • Fiscale voordelen: afschrijving, investeringsaftrek en renteaftrek
  • Extra aflossen mogelijk tegen lage kosten

Slottermijn
Een slottermijn is een vooraf vastgesteld restbedrag dat aan het eind van de looptijd van de Financial Lease overeenkomst nog open staat. Over dit bedrag betaal je tijdens de looptijd alleen rente en geen aflossing. Zo betaal je feitelijk alleen de waardevermindering van de auto(´s) in de periode dat je erin rijdt en wordt er niet naar nul afgeschreven tijdens de looptijd van de overeenkomst, terwijl je auto aan het einde van de rit nog een goede waarde vertegenwoordigt. Dit scheelt aanzienlijk in de hoogte van de maandlasten! Zo wordt met de restwaarde van de auto de slottermijn afgedekt en houd je in de regel dus nog geld over voor de aanschaf van een volgende auto.

Contact
Heb je vragen over jouw financiering? Of ben je ergens niet tevreden over? Neem dan contact met ons op. 

Heb je vragen over een financieringsaanvraag of heb je interesse in een van onze producten? Neem dan contact op met je dealer.