Maatregelen Corona virus

Het coronavirus en de gevolgen daarvan raken ons allemaal. Naast alle gevolgen die het coronavirus op onze gezondheid heeft, hebben veel mensen nu ook al te maken met financiële problemen. Bijvoorbeeld omdat hun werk, en daarmee hun inkomsten wegvallen. Voor klanten met een consumptieve lening die als gevolg van de coronacrisis in betalingsproblemen komen, kunnen wij een betaalpauze van maximaal drie maanden aanbieden. 

In deze periode worden de maandbedragen (die bestaan uit rente en aflossing) niet geïncasseerd. Door de betaalpauze verlengen we de looptijd van de lening met maximaal drie maanden. Na de betaalpauze hervatten we de incasso van het gebruikelijke maandbedrag. De totale kredietsom blijft dus ongewijzigd. De langere looptijd geven we door aan het BKR.

Kom je door het corona virus in financiële moeilijkheden? Dan kun je een verzoek voor een betaalpauze indienen door een e-mail te sturen. Stuur daarvoor een e-mail met je verzoek naar service@mijnlening.bnpparibas-pf.nl.

Stuur als bijlage een verklaring van je (voormalige) werkgever mee dat je inkomen is gedaald of is verloren als gevolg van de corona crisis. Dan kunnen wij je verzoek sneller afhandelen.