dinsdag 16 juni 2015

Nieuw! Het Digitaal Hypotheekoverzicht

Deze maand hebben wij voor al onze klanten het Digitaal Hypotheekoverzicht geïntroduceerd. Het Digitaal Hypotheekoverzichtvan BNP Paribas Personal Finance is een beveiligde persoonlijke pagina waarop onze klanten hun hypotheekgegevens online kunnen bekijken.


Op het Digitaal Hypotheekoverzicht zien onze klanten hoe hun huidige hypotheek is opgebouwd. En wat de verwachting is over de aflossing van de hypotheek. Verder tonen wij ook hoe wij de waarde van de woning op dit moment inschatten. Ook kunnen klanten door hun inkomen in te voeren zien wat ze kunnen doen om hun hypotheek betaalbaar te houden in geval van pensioen, overlijden, ontslag, arbeidsongeschiktheid of een scheiding.

De gegevens op het Digitaal Hypotheekoverzicht worden periodiek ververst, maar het zijn geen real-time gegevens. Wij streven ernaar de gegevens maandelijks bij te werken. Het kan door de maandelijkse update op een bepaald moment zo zijn dat tussentijdse omzettingen of aflossingen nog niet meteen zijn verwerkt. Die wijzigingen worden dan bij de volgende verversing van de gegevens bijgewerkt.

Voor meer informatie over het Digitaal Hypotheekoverzicht klikt u hier.