zaterdag 16 maart 2019

Opnieuw 5 sterren voor de Persoonlijkste Lening van BNP Paribas Personal Finance

De voorwaarden van de Persoonlijkste Lening van BNP Paribas Personal Finance zijn door MoneyView voor de tweede keer beoordeeld met de maximale 5 sterren.

MoneyView
Moneyview verzamelt ruim 20 jaar informatie over diverse financiele producten en vergelijkt deze met elkaar. MoneyView maakt hiermee de markt transparant en overzichtelijk. Jaarlijks worden alle persoonlijke leningen van verschillende partijen beoordeeld. Dit jaar werden 29 leningen met elkaar vergeleken.

BNP Paribas Personal Finance
BNP Paribas Personal Finance is Europees marktleider op het gebied van particuliere leningen. Met vestigingen in meer dan 30 landen heeft het 17.500 medewerkers. In Nederland financiert BNP Paribas Personal Finance twee producten: Hypotheken en De Persoonlijkse Lening.

Hypotheken
BNP Paribas Personal Finance heeft in Nederland tot eind 2012 hypotheken verstrekt aan meer dan 50.000 huishoudens. Bestaande klanten kunnen voor alle mogelijke aanpassingen aan of verhogingen van hun hypotheek nog steeds bij BNP Paribas Personal Finance terecht.

De Persoonlijkste Lening
BNP Paribas Personal Finance heeft begin 2018 de Persoonlijkste Lening geïntroduceerd. Dit is een persoonlijke lening met een vaste rente, een structurele aflossing en kwijtschelding bij overlijden. Daar zijn diverse flexibele productkenmerken aan toegevoegd. Zo kan de klant zelf een gewenste incassodatum kiezen en ook weer wijzigen en heeft de klant ook de mogelijkheid om de maandtermijn aan te passen. Daarnaast is de aanvraagprocedure en ondertekening van de lening volledig digitaal. De Persoonlijkste Lening wordt via financieel adviseurs aangeboden.

Bekijk hier de volledige beoordeling van MoneyView.